”Ett Drömspel” är August Strindbergs favoritdrama. Här finns ett galleri av spännande människotyper. Humor, dramatik, poesi och massor av fantasi. Efter den stora framgången med ”Fröken Julie” i höstas fortsätter nu ensemblen på Byskolan Stavsnäs med förnyad kraft och tar sig an en av världsdramatikens mest komplexa pjäser. Stycket handlar om guden Indras dotter som stiger ner till jorden för att se hur människorna har det. Hon vandrar genom skiftande och ofta bisarra miljöer där hon träffar många särpräglade karaktärer.

”Teatern” rymmer bara ett drygt sextiotal, så publiken kommer det intensiva spelet mycket nära. Detta gör det lätt att hänga med i alla halsbrytande svängar. Biljettpris 200 kr.

Speldagar
Tisdag 27/6, onsdag 28/6 och torsdag 29/6 kl. 19.00
Lördag 1/7, söndag 2/7 kl. 16.00
Tisdag 4/7, onsdag 5/7 och torsdag 6/7 kl. 19.00
Lördag 8/7, söndag 9/7  kl. 16.00

Köp biljetter lokalt på Byskolan Stavsnäs 1 timme innan föreställningarna eller boka här. En serviceavgift på 10:- tillkommer.