Käpphästhoppning, Värmdö Mounted Games och Killar som hoppar är några av nyheterna på Hästens Dag som går av stapeln för fjärde året i rad.

Det blir en dag fylld med aktiviteter för alla åldrar. Ponnyridning, käpphästhoppning, målarbord, prova på smide, möt en YouTubestjärna, testa ryttaryoga, klappa djur eller gå på kortseminarier. Showen invigs av kommunalråd Fredrik Sneibjerg (L).

Dressyruppvisning på hög nivå, rasparad, ponnygalopp, agility med minishettisar, tömkörning, Värmdö Mounted Games och Killar som hoppar är några exempel på vad publiken bjuds på. Årets ridande konferencier är Cattis Olsén.

Förhandssläpp av boken Stall Smultronbackens Käpphästar – tips, tutorials & snilleblixtar av grundarna till Stall Smultronbacken Elsa Högberg, 14 och Lisa Filipsdotter, 15 år. Signerade ex säljs till specialpris.

Arrangör är Värmdö Hästvägsförening i samarbete med Nätverket Vision Häst Värmdö med stöd av Värmdö kommun, många företag och organisationer.

Söndag 17 september kl 10-16 på Stall Sandös Hagar, Värmdö

 Fri entré och parkering, men åk gärna buss. Anläggningen är tillgänglig för personer med rörelsenedsättning. Vissa aktiviteter samt servering mot avgift.