Gurraberg – ungdomens hus

Gurraberg är en levande mötesplats för ung kultur, där Trygghet, Kreativitet och Inkludering är ledorden. Här ska alla mellan 16 och 25 år kunna träffas och delta i olika aktiviteter, eller bara ta en fika med kompisarna. Om man vill engagera sig i verksamheten eller har egna idéer att utveckla så ska man här kunna hämta både praktiskt stöd och uppmuntran. Du hittar Gurraberg i Gustavsbergs Centrum, ovanpå Coop-butiken, och aktuell info på www.gurraberg.se.

Föregående

Fritidsgårdar på Värmdö

Nästa

Fatta hur jag har det på jobbet: Nästan mordhotad!

  1. Hildegard Trinkies

    Gurraberg är en bra sak ur många synpunkter. Sedan är det en annan sak att jag är ganska purken över att “skärgårdsvaru-huset” flyttade och blev en lada med betydligt sämre erbjudanden och möjligheter, dessutom försvann Centrum med den. Men det kan inte Gurraberg rå för. Det finns många tankar om “det nya” som försiggår nu och man får avvakta vad det ska bli av Gustavsberg överhuvudtaget, som redan har mist det mesta av sin “själ”. OK och nu vill jag fråga om Gurraberg behöver böcker? Bl a “ungdomsböcker” men även andra. LYCKA TILL med verksamheten! önskar Hildegard
    PS: Har inte precis följt Gurrabergs evenemang men jag undrar, inkluderas Ensamkommande Flyktingungdomar i verksamheten?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén