Alltomvarmdo.se

Här skriver jag om smått och stort som händer i Värmdö. Välkommen!

Han, den, vi, de.

IMG_1036Oiiii-känslan när man har skickat iväg ett nytt ord: manuspresentationspaket som vi har jobbat stenhårt på i ett halvår, till förläggare och agentänglarna Grand Agency. När tajmingen och världshändelserna i Sverige är förfärligt, förtvivlat, förbannat, fantastiskt rätt. Hög puls, lycka och tomheten, ja Bosse Schön, jag kände den också, som att föda det där barnet men så händer något och ett läkarteam rusar iväg med det till en annan, alldeles klinisk sal för granskning, utochinvändning, bedömning. Duger vårt barn? Såklart! Vår unge är en varulv men so what. Varulvens testamente.

Och juninatten, Visbynatten, inte går den att sova bort. Varför ens då? Det är nu det händer.

Han, den, vi, de.

Föregående

Öppen skärgård för alla

Nästa

Dom cyklar för ett renare Östersjöhav

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén