oppnaateljeer

I helgen är det åter dags för öppna ateljéer hos G-studion. Lördagen den 26:e november kl 11-16 och söndagen den 27:e november kl 11-15 kan du besöka följande konstnärer:

Anna Lerinder, Betty Anne Mörelius, Camilla Eltell, Carina Seth Andersson, Elisabeth Olszewska, Eva Göransson, Eva Kai, Eva Kullgren, Betty, Helené Berg, Hanna Hellsten Mikulic, Hisako Mizuno, Inger Andersson, Jan Landqvist, Janina Nilsson, Jonas Lindholm, Joanna Günther, Karol Zarbock, Kina Björklund, Linn Sjöstedt, Lotta Hedberg, Mia E Göransson, Maja Witt, Malin Floryd, Malin Stocke, Maria Boij, Maria Cotellessa, Mari Koort, Maria Johansson, Monica Johansson, Nina Pärnerteg, Paula Barton, Petra Skog, Pia Koskela, Susanne Allberg, Ylva W. Franzén, Åsa Lindström, Åsa Pärsson

Kaféet är öppet. På Gstudion.se finns en karta med adresser till de fyra husen, Där kan du också se i vilka hus just dina favoritkonstnärer finns.

Buss: Ca 20 min med buss 474 som avgår från Slussen varje kvart. Hållplatsen Farstaviken.

Bil: Från Stockholm med bil kör du väg 222 mot Värmdö, sväng av vid avfart Gustavsberg, Porslinsmuseet. Fortsätt rakt fram förbi rondeller och trafikljus ta vänster in på Odelbergs väg och kör c:a 100 meter, sväng vänster in på parkeringen.