Drygt en vecka kvar – säkra din plats när Shervin Razani gästar Frukostklubben och årets UF-företag i Värmdö koras. Temat är entreprenörskap och om att skapa vinnande organisationer.

Shervin Razani är en av våra starkast lysande stjärnor på entreprenörshimlen. Shervin Razani är serieentreprenören som ständigt siktar mot nya mål. Vi har äran att Shervin gästar oss under Frukostklubben den 14 december, det får du inte missa! Dessutom kommer vi dela ut pris till Årets bästa UF-företag i Värmdö, där vi vill uppmuntra ungas entreprenörskap och företagsamhet.

Datum: 14 december
Tid: 8.00 – 9.30 (Frukost och mingel 7.30 – 8.00)
Plats: Hotell Blå Blom, Odelbergs väg 5A, Gustavsberg

Shervin kom till Sverige som flykting från Iran när han var åtta år. Idag äger han flera bolag med samanlagt över 300 anställda. Med sina egna sparpengar grundade han ett av Sveriges största rekryterings- och bemanningsföretag Jurek, som idag omsätter 160 miljoner och vunnit DI-gasellen fyra år i rad.
Shervin kommer berätta om hans företagsresa, dela med sig av sina värsta misstag och ge sina främsta tips för framgång.

Anmäl dig HÄR senast 11 december.