I centrum står familjen Kling och deras paradis bland kobbar och skär, Sjölyckan. Här finns pensionären Bernt, som ärvt stället av sin far, hans två barn Klara och Thomas med respektive samt deras barn. När alla är på Sjölyckan samtidigt är det fullt hus.

Den här sommaren är den första sedan mamma Maud dog. På grund av omständigheterna har Klara och Thomas bestämt sig för att vara på Sjölyckan hela sommaren för att stötta sin far. Tre generationer under samma tak brukar gå bra i fem dagar, hur det kommer att gå under fem veckor återstår att se.

Inspelningsplats är Djurhamn. Första säsongen, regisserad av Felix Herngren, sänds i tio avsnitt med premiär i TV4 den 6 april kl 21.30. Bland skådespelarna Hans Mosesson, Henrik Schyffert, Shima Niavarani, Gustaf Hammarsten och Malin Cederbladh.

Foto: Pär Bäckstrand/TV4