Fotograf Kicki Sundberg (f. 1957) har många års erfarenhet av fotografering. Hon är uppväxt med konst, teater och dans som en självklar del i sin familj och fick i tidig ålder hänga med sin pappa som var målande konstnär i hans ateljé.

– ”Då föddes känslan av att skapa och berätta i bilder”, berättar Kicki Sundberg. Mina bilder fångar stunden och ögonblicket, och med ett naturligt ljus skapar jag en djupare mening i bilderna som var och en har sin egen berättelse. Naturen är en självklar inspirationskälla.

Kicki Sundberg har deltagit i internationella fotoutställningar såsom i Venedig, Berlin, Wien och Italien. Nu ställer hon ut sina bilder hos Värmdöfloristen i Mölnviks köpcentrum. Tillsammans med Värmdöfloristens blommor och Kicki Sundbergs fotografiska blommor möts du av dofter, färger, ljus och skönhet.

Öppet måndag-fredag 10-19, lördag 10-17, söndag 11-17. Utställningen pågår till den 21 oktober 2018.